singapore - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Wietske Boer - WaarBenJij.nu singapore - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Wietske Boer - WaarBenJij.nu

singapore

Door: Wietz

Blijf op de hoogte en volg Wietske

09 Juli 2008 | Indonesië, Batavia

hallo lieve mensen,

ik ben nu in singaproe. na een vluchten van 12,5 uur eindelijk weer even op de grond. we hebben een goede vlucht gehad. met zo nu en dan turbulentie. toen we hier aankwamen zaten we in het onweer dus konden we eerst niet landen. met veel geweld zijn we toch op de grond gekomen. heel eng met een schokkend vliegtuig bah, maar ben heel blij dak op de grond sta. zo meteen moeten we weer de lucht in dan nog 4,5 uur vliegenrichting manado. dan nog een heel eind met de bus en dan zijn we er eindelijk. de vlucht was heel lux ze kwamen de hele tijd langs met broodjes, chips nootjes eten drinken neit normaal meer. ook kregen we sokken en een tandenborstel haha heel leuk detail!!!

ik hoop als we in amurang zijn weer te kunnen schrijven doeidoei xxx wiets. et is hier nu half 8 s'morgens en bij jullie half 2 nachts dus heb een nacht over geslagen. ach geen probleem voor een die hard reiziger haha xxxx

• 09 Juli 2008 - 13:34

Femmes:

Heej wiets....Door mijn benauwde situatie vorige weeek waarin ik het bijna begaf, (door stress van examens etc) zijn we helemaal vergeten te bellen....balen want ik had je graag nog even willen spreken voordat je weg ging. Maarja niks an te doen, ik wens je heeeeel veel succes en veel plezier en we spreken elkaar da die tijd ok? Ook zo genoten van de massage stoelen op singapore airport? kus Fem

• 09 Juli 2008 - 19:05

Pieter:

Wietsken, mooi dat ze genoeg eten hadden ;)

leuk dat je even op vliegveld een berichtje schrijft. ben benieuwd naar je volgende verhalen.
    groeten van Annet!

• 09 Juli 2008 - 19:06

Jolien!:

Heeey Wiets! gatverdamme wat lees ik toch, geweld tijdens t landen, pff moet dr niet aan denken, hoop dat je inmiddels op plaats van bestemming bent! hoop dat je t naar je zin hebt, maak dr wat van en vergeet je tanden niet te poetsen ;) oja we staan in de jouster met de BSO en een foto !

groetjes lien

• 10 Juli 2008 - 18:08

Sandra:

hey meid, ja je bent weer ver van me verwijderd, maar 1 ding weet ik je hebt geen konorrende maag geleden in het vliegtuig (al was je daar wel bang voor).is alles goed met je heb je de reis overleefd, het eerste deel wel las ik. Hoop dat jij daar beter weer hebt dan hier want voor het eerst vandaag (donderdag) is het even droog en met 19 graden ongeveer te koud.hele dikke kus van je vriendinnetje...

• 10 Juli 2008 - 19:42

Mem:

no faa, dus een hele heftige lucht reis...
    ja een mens moet wat meemaken!!!
    erg vervelend allemaal, maar je hebt nu weer grond onder de voeten, ook belangrijk dacht ik zo.
    anna haar moeder belde ook nog, heb even jou sms-je voorgelezen. je zoet we houden elkaar op de hoogte!!
    leuk even een berichtje van je te lezen, doe iedereen de groeten daar en GENIET van alles wat je tegen komt,
    we denken aan je/jullie!!
    liefs
    heit en mem

• 11 Juli 2008 - 22:36

Jetske Douwtje:

Hey meid, en al helemaal gesetteld in Amurang? Hoe bevalt je nieuwe woonomgeving? Klinkt btw eng dat vliegtuig gebeuren, niks voor mij! Ik nu druk aan het werk, naja druk, ze liggen lekker te koesen! Spreek je snel! Suc6 en have fun! Dikke tuut!

• 12 Juli 2008 - 04:18

Wietske Here Self:

berichtjes op me site zteen lukt neit maar et gaat super met me. super heet 40 graden neit normaal de luchtvochtigheid is ook nog es heel hoog. dus extra warm de cultuur shock is ernorm. en het is hier heel mooixxx

• 12 Juli 2008 - 07:52

Heit En Natasja:

wietske we missen je al.we kijken uit naar jou berichjes. natasja is bij ons op bezoek,en gaat gelukkig zondag weer naar de camping [hoi hoi hoi][dit is geen grapje].nu wil natasja ook een stukje schrijfen,maar je moet niet alles geloven wat ze typt.groetjes en een tut van mij.
    hoi wietske hoe gaat het en oome jacob doet flauw en tante riekje is lief en wij zijn aan het zwemmen geweest en wij waaren de eenigste in het waater hoi tot de volgen de keer

• 15 Juli 2008 - 18:25

Kik N Kellogs:

LEKKER DING!! HOI! Tis sttiiilll....op de gahahang! Top dat je je vermaakt..geniet lekker van de warmte wha! Hier mis je nix, je planten leven nog en alleen maar kerels met kleine...tja. Goed..missen je! Dikke kussen van ons! xxxx