weer een leuk berichtje!!
Door: Wietz
Blijf op de hoogte en volg Wietske
26 April 2007 | Italië, Cavallino
27 April 2007 - 05:34
Pieter:
Mooi te horen dat je je prima vermaakt wietsken! Een beetje op strand liggen, in een bootje de zee op.... daar wordt iedereen beetje jarloers van denk ik.
Suc6 met werken en is de omgeving een beetje mooi daar?
gr Pieter -
27 April 2007 - 12:05
Moeders:
hoi faam,
fijn dat je het zo mooi hebt, het is hier trouwens ook volop zomer: eind april en dan dik 20 graden, dus je ziet het, wat dat betreft doen we niet voor je onder!!
alles gaat z'n gangetje hier, heb inmiddels mijn tweede tennis les gehad, de bal raken is nog een hele kunst heb ik ontdekt!!
maar dat komt wel zullen we maar rekenen,
doe de groeten aan alle mariooooooooo's daar en tot de volgende keer,
tút mem -
27 April 2007 - 20:28
Heit:
uit het oog, maar niet uit het hart. hoe is het met je. niet aleen jij geniet van het mooie weer, maar wij ook. het is hier over dag n.l ook zomer.ik ben al met het monster aan het sleutelen en hoop hem binnen kort door de a.p.k te krijgen. een leuk weekend toe gewenst . heit -
28 April 2007 - 08:44
Rowen:
Ja wiets wij hebben het hier ook warm lekker puh!!!!!! en Ik ga nu op mn dak van de zon genieten whieeehoooeeeee
xx
p.s. volgens mij ist ook wel gezellig toch dicht bij receptie enzo -
29 April 2007 - 13:46
Anna:
Hello Wietske!!!!
Wat leuk gaat goed met jou. Ik ben beetje druk nog met de huis en de werk.Maar dat weet je!Toch? Vandaag is Konininge weekend hier en hoop jij heb ook een beetje rust vandaag iets leuks doen.Wij hebben ook warm. lekker 25 graat.Het is echt zommer weer. Zie dat voor de weer moest je echt niet helemaal naar Italie gaan!!! Ha,ha.
Maar de tijd gaat snel e? Jij ben 3 weeken al weg. Binnen kort wordje wakker en jij ben al terug. Ik dink heel veel aan jou en hoop echt van mijn hart krijg je een positive leuk ervaring daar in Italie. Als af en toe het is moelijk dan denk aan mij. Denk aan wat ik heb ook gedaan en is wel goed gekomen. Ik wens precies hetzelfde voor jou ook.
Have fan!!!
Succes. Anna (Van Hans als je weet nog!?? Ha,ha) -
29 April 2007 - 14:29
Femke:
Hey meid....wat super dat we even 5 minuten gebeld hebben en de verhalen van je te horen! ben zo blij dat je t naar je zin hebt en geen heimwee heb! de laatste daagjes op Ca'savio en dan op naar Cavallino!!! super, en al in jesolo te stappen geweest.....ik hoop snel eens wat langer met je te bellen! bijna jarig, als je weer terug bent gaan we beide verjaardagen vieren!!! Davido smste me vanmorgen trouwens dat hij me graag wilde zien deze zomer en dat ze een baan voor me hadden in de beachbar, keuken/schoonmaken enz. haha grappig hé dus wie weet word dat nog wat....je houd me op de hoogte van de verhalen en spreek je snel -
29 April 2007 - 16:26
Laura:
Ha zuske!
Wat fijn dat je je zo goed vermaakt!
En gelukkig kun je ook goed opschieten met je 'collega's'.
Zes dagen hard werken ben jij toch wel gewend?? Alleen niet met zulke temperaturen, waarschijnlijk...
Met mij gaat het uitstekend, bouw langzaamaan mijn energie weer op. 1 juni krijg ik het implantaat en in juli mijn vernieuwde glimlach!!
Alvast een hele fijne verjaardag toegewenst, al is die misschien alweer achter de rug als je dit leest...
Kongretjoeleesjons!
Dikke tút, dyn grutte sus. -
29 April 2007 - 18:23
Sandra:
hey meid..vandaag lekker je vrije dag hoop dat je je wat hebt vermaakt!lekker genoten van de zon, en vast bijkomen van gisteravond.Het is hier ook heerlijk weer! Wij zullen morgen even konninginnedag even vieren, helaas ben jij er niet bij:-( maar jij vermaakt je daar wel weer.Wij hebben nog even contact en de brief komt zo snel mogelijk jou kant op,zal ik je wat op de hoogte houden van de roddels haha (nee valt mee) meid ik zal ons even opgeven voor tonneel uitvoering is op 16 en 17 november! het oefenen ergens in augustus.Nog veel plezier daar!! dikke kus... van je vriendineke...
02 Mei 2007 - 17:08
Heit:
nou, iedereen mag het horen,ik heb een dochter die 20 jaar geleden is geboren.wietske van harte,dit is de eerste keer dat ik,{wij}niet op jou verjaardag komen. maar we denken wel de hele dag aan jou ? wietske een leuke dag toe gewenst en een tut van dien heit... heit -
02 Mei 2007 - 17:45
Eline:
heeee wietsie!!
eerst maar eens: van haaaaaaaaarte gefeliciteerd!!!(K)(K)(K) heb je een leuek verjaardag gehad?? hoop niet dat je hoefde te werken :S.. oooh wat cool dat je het leuk hebt!! goedzo! :) ik was vandaag aant werk en toen keek ik even op de kalender van de moremarket en wie stond erop?? wietske!!! en toen dacht ik heee dat is vandaag!! dus maar gauw eens even soort van krabbelen :p haha je hebt maar mooie verhalen hoor! ;) ben je al lekker bruin geworden?? wij hebben lekker vakantie dus kunnen ook mooi bruin worden! (als we niet aan het werk zijn) haha nouja ik check je later wel weer eens!! heeel veel plezier en succes met het werken!! liefs eline (L) -
02 Mei 2007 - 17:48
Sandra:
hieperdepiep hoera!!! gefeliciteerd met je verjaardag meid!!! je bent nu in de tig! dat er nog maar vele mogen komen! we gaan het groots vieren hoor!Heel veel liefs en dikke kus van mij aan jou! -
02 Mei 2007 - 17:56
Johannes En Jikke:
hoi wietske, van harte gefeliciteerd met je 20e verjaardag, hopen dat je een fijne dag hebt gehad.
lekker weertje daar bij jou, maar bij ons niet minder mooi.
wij zijn blij dat het jou daar goed gaat en niet ''ONWENNIG'' bent.
nu de groetjes van ons en tot ziens.
johannes en jikke -
03 Mei 2007 - 12:53
Sandra (de Hoop):
Hey Wietske,
Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Leuk om zo weer eens wat van je te lezen! Vroeg me al af hoe het nu met je ging, beetje late reactie, mr wou nog ff zeggen dat ik het echt super vind dat je bent aangenomen op de opleiding! Ik kom hier af en toe wel even rondsneupen, veel werkplezier verdrs!!
Groetjes Sandra -
08 Mei 2007 - 08:05
Rowen:
hoe lang moeten we nog wachten op een nieuw bericht??!!!!!!!!!!!skiet us op ukkel -
08 Mei 2007 - 17:32
Roxanna:
Hooooiii wietske,
nog gefeliciteerd met je verjaardag!! beetje laat maar goed.. leuk dat je het leuk hebt en veel plezier nog daarzo!.. ik zie je wel weer eens hier als je er weer bent.... lekker in de zon liggen en uitgaan enzooo!! het regent hier nu! baahhh..
Spreek jeee!!
Doeiii
Xxxx Roxxx -
08 Mei 2007 - 17:46
Jacoline:
Hoi Wietske
nog gefelicieerd met je verjaardag.Hopelijk heb je het daar even goed gevierd!!
We hebben op de BSO een mooie kaart voor je gemaakt maar ik kom tot de ontdekking dat hij nog in mijn map zit en niet op de post gedaan Sorry Ik stuur het binnenkort nog op. heb je dan ook nog post!
Nog je winterse foto niet veranderd!?!
succes verder
groetjes uit Joure en van de collega,s