bijna weer thuis - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Wietske Boer - WaarBenJij.nu bijna weer thuis - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Wietske Boer - WaarBenJij.nu

bijna weer thuis

Door: Wietz

Blijf op de hoogte en volg Wietske

13 Juli 2005 | Frankrijk, Parijs

heey mensjus

ik ga am bijna weer naar huis vrijdag om 18.15 wordt ik op de camping op gehaalt en dan brengen ze me naar de bus die vertrekt 7 uur en dan moet ik de gehele nacht reizen en dan kom ik ongeveer 9 uur zarerdag ochtend aan in utrecht!!!! eindelijk weer naar huis...

maar zal het hier echt super missen polly gaat morgen al naar huis duzz vananvond afscheids feestje en ja hoor bijna iedereen huilen :( en dan donderdag mijn laatste avond dus zal wel weer het zelfde zijn haha ik heb hier echt te gekke mensen ontmoet en ga ze heel erg missen.... volgend jaar ga ik naar engeland om een paar te bezoeken maar ja je weet hoer het gaat eerst zien dan geloven

ik heb hier echt een te gekke tijd gehad.... afgelopen nacht heb ik samen met lys en tanya op het strand geslapen haha vet leuk was dat man.. smorgens zaten alle mansen vet raar te kijken dat daar 3 meisjes lagen te spalen was echt heel mooi om eens onder een sterren hemel in slaap te vallen het was heel helder weer dus kon alle sterren mooi zien!!!! vandaag vrije dag gehad en de gehele dag op het strand geweest lekker verbrand mlaar hoort erbij... nog 2 en een halve dag werken en dan zit het er voor mij op...

ik zie jullie zaterdag ofzo wel want dan heeft deze weer friese bodem onder de voeten!!!!!

HOU VAN JULLIE TOT BIJNA

HEEL VEEL LIEFS EN DIKKE KUZZZ..........

• 13 Juli 2005 - 11:42

Mem.:

dit zal wel het laatste berichtje zijn.
    geniet van je laatste dagen
    en ik vind het hartstikke goed van je dat je het hebt volgehouden!!!!!!!!!!!!
    had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht, ik weet niet of je dit nog leest, maar we zien uit naar zaterdag.dag faam, tút mem.

• 13 Juli 2005 - 16:26

Row:

yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

wietske komt thuis

feestuh!!!!!!!!!!!!!!

• 22 Juli 2005 - 12:58

Lyz:

Heyy Wietsie
    Hoe is het? Ben je al weer gewend aan het friese leven? Is wel lekker om weer thuis te zijn of niej? Nou ik wou ff zeggen dat ik het heel gezellie met je vond in Frankrijk en je hebt het tog goed volgehouden ondanks dat je heimwee had!!
    Hoop je nog een keer te zien, we mailen hé
    doegg kuzz
    Lyz (Lysanne)

• 19 September 2005 - 08:26

Maeike:

aaaaaaaaaaaaaaaaaah mafkees!!! wat vertel je me nu! grootse plannen voor't jaar 2005/2006, klinkt facinerend meid. wie weet beland je dan toch nog bij de gemeente als putsjeskepper! haha, nee jerre, grapke van japke!!! nu ben je nog hard aan de studie, doe je best meid, dan kunnen je plannen in vervulling brengen. xxxxxxxxxxmaeik

• 11 Oktober 2005 - 11:55

Ploan: