vanuit een vaag internet cafe in st jean..... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Wietske Boer - WaarBenJij.nu vanuit een vaag internet cafe in st jean..... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Wietske Boer - WaarBenJij.nu

vanuit een vaag internet cafe in st jean.....

Door: Wietz

Blijf op de hoogte en volg Wietske

07 Juni 2005 | Frankrijk, Parijs

hallo allemaal
eindelijk heb ik weer toegang tot inet en kan ik weer wat schrijven(typen) het weer is hiero heel mooi!! soms wat te warm vorige week ofzo was het 34 graden nou dan ist wel warm hoor om te werken... maar we hebben wel al meer kinderen in de fun station duzz dat scheeld! s'morgens is het vooral druk s'middags vaak wat rustiger.... laatst hadden we smorgens 13 kinderen en smiddags niet een vaag! ook heb ik van de week voor het eerst in mijn leven cricket gespeeld. al die engelse kinderen vinden het een geweldig spel en in nederland speelt niemand het. we hebben nog maar 1 dag regen gehad en de rest van de tijd hebben we lekker weer... vorige week dinsdag ben ik naar st gilles croix de vie geweest echt een heel mooi dorpje/stadje met in het midden een mooie grote haven... toen ik dat wag had ik net het gevoel dat ik in het buitenland ben :P ook zijn we daar op het strand geweest echt heel mooi en deze had wel mooi blauw water net als in de folder!!!! echt gewelldig mooi. ook heb ik toen voor het eerst in de atlantic ocean gezwommen was wel koud maar jammer dan. maar ik heb er in gezwommen duzze.. ga zo meteen weer naar het strand.. want het is weer eens heerlijk weer.. we hebben zonet ff echte franse pizza gegeten lekkah...

het word hier wel steeds veel leuker heb een leuk team en we hebben veel lol ik ben ze steeds meer nederlands aan het leren voor al tanya (andere children courier..) we hebben laatst twee boekjes gemaakt waar we steeds weer meer nederlandse woorden in kan zetten met uitspraak en al twee boekjes 1 met scheld woorden en 1 met gewone woorden alleen vreemd dat het boekje met scheld woorden voller is dan de andere ik heb duzz een leuk team ook helpen ze me goed als ik ff heimwee heb.. vermaak me hier prima en het is een geweldige ervaring maar ben blij dak over 6 weken weer naar huis kan...

die fransen zijn wel vreemd hoor vreemde regels in het verkeer bijv. op een hele grote rontonde fietsen de fietsers gewoon tussen de autos en vrachtautos en de bewaker van de camping denkt dat het een gevangnis is ofzo hij loopt de geheledag op kisten en zwarte kleren en als hij savonds de toilet blokken afsluit neemt hij zo'n me stok mee alsof er een kind van acht hem zal lastig vallen haha

we gaan heel vaak naar de pint pot een bar waar alle couriers uit de buurt komen daar heb je ook kareoka en als je daar aan mee doet krijg je een tshirt duzz ik samen met anderen zingen maar toen kreeg ik geen tshirt en na nog een liedje nog niet toen dacht ik laat maar maar toen werd mijn naam steeds om geroepen en toen moest ik steeds samen met wat anderen steeds zingen terwijl niemand mijn naam had opgegeven dat had die bar man gewoon zelf gedaan maar uiteindelijk had ik dan toch een tshirt...

zoals ik al zei ist hier wel leuk maar als je hier bent ga je wel de luxe van thuis warderen.. een deur open doen als je naar je kaler gaat en niet zo'n stomme ritsen geen zand in je bed een gewone douch en niet 1 met druk knop die altijd veel te warm staat(van koud water hebben we geen last) gewoon eten ipv elke avond pasta.. in de drie weken dak hier ben heb ik nog geen normaal brood gezien laat staan gegeten en natuurlijk mis ik ook jullie om me heen

naja zal nu maar weer stoppen al weet ik zeker dat als ik straks op het strand lig weer denk van shit dat ben ik er nog vergeten op te zetten en dat...

IK MIS JULLIE ALLEMAAL HEEL ERG HEEL VEEL LIEFS VANUIT HET VERRE EN WARME FRANKRIJK

TOT OVER 6 WEKEN!!!!!!!

ps heit als heit gewoon door typt als het hokje vol is dan schuift het op en hoeft heit niet steeds opnieuw te beginnen ;)

ps mathijs zou je wat sneeuw op kunnen sturen das wel lekker hier in de warmte... dan stuur ik wat sneeuw naar jou toe goed

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX mis jullie

bedankt voor alle reacties!!!!

• 08 Juni 2005 - 17:25

Maeik:

zooooo te gek man! en tof dat je die details zo omschrijft, dat boeit waarscheinlijk niet iedereen, maar mij enorm!!! de hitte van de douche, de doucheknop, the security etc. kan ik me mooi ff voorbereiden... THANX VOOR DIE HANDIGE EN FUCKING INTERESSANTE INFO, DETAILS, BELEVENISSEN EN HABBITS DAAR! have fun... spanning loopt bij mij nu ook al op, mn data is bekend! 11 juli... spannend xmaeike ps: wel vooraf wat lieve dingen over me zeggen heh;)

• 08 Juni 2005 - 19:16

Fabian:

He Famke, ...

Leuke site. Ik lees dat je het er erg naar je zin hebt maar ook best zwaar, zo ver van huis en je lover! Je moet wel volhouden hoor, ik wil je niet eerder terug zien in ons Echten, HiHi.
    Met mij gaat het ook goed, nog steeds geen nieuwe vriendin, misschien moet ik maar de andere kant op! NOT.
    Binnenkort gaak op vakantie, week 29. Ik hoorde van jouw moeder dat jij dan weer terug komt! BALU, lopen we elkaar net mis. Beetje erg jammer. Maargoed, ik hoop dat je daar veel vrienden/innen maakt zodat je daar kracht uit kan halen en misschien wel een leuk bezoek adres in de toekomst.

Groetjes van de Badmeester, KUS'ke

• 08 Juni 2005 - 20:15

Joyce:

hee wietzzzz!
    ik volg je belevenissen op de voet hoor! ook bedankt voor je lieve kaartje! alles gaat goed met mn tweeling, nog een weekje en de klote bh mag af! en kan ik fijn lingerie shoppen!
    meid heel veel plezier nog en ik lees je wel weer! dikke kus!

• 11 Juni 2005 - 01:37

Jelle Uit Holland:

hey wietske leuk jouw en je vriendinnen te hebben ontmoet in de club ! je ben een te gek iemand! hey cu kuzzz

• 11 Juni 2005 - 08:20

Heit En Mem:

waar blijven de foto's , jij een nieuwe camera,wij een sneller computer aansluiting(snel door edwin aangelegt)geregeld.kort om"kosten nog moeite gespaart:maar nog steeds geen foto's of is het bij jou 'uit het oog uit het hart nou bij ons niet hoor.wij missen jou wel 'een beetje ; doei de heit.

• 12 Juni 2005 - 20:13

Femke:

heej poppie,
    leuk te horen dat jij het ook zo naar je zin heb!!! gelukkig maar... nou elke keer als ik op inet kom kijk ik ff en eindelijk staat er weer wat nieuws van je op... heb je me brief ook gekregen... hoop het wel...
    succes nog en dikke kuzz fem

• 14 Juni 2005 - 10:09

Rowen:

Haaaaay wiets..

Fijn dat alles goed gaat.. lekker dat warme weer.. je zal wel flink verkleurd zijn.. Balen want dan lijk ik naast jou zo wit int zwembad..
    kgeloof dat we vanavond de nieuwe glijbaan zullen inspecteren zodat hij helemaal veilig is als jij weer komt..

verder ist hier nu ook wel warm.. lekker buiten in de zon liggen.. en in de kom zwemmen tussen de dode vissen whehe..

ow HOT news: Micheal Jackson is vrij gesproken jippie jippie.. ahum kweet ni wat ik ervan moet denkuh maar goed...

met de auditie voor annie is vrijdag de finale spannend.. der worden meerdere annies gekozen aangezien ze nog niet zo lang mogen werken..

met ons hier gaat het verder wel goed.. stephan is naar de kapper geweest en heeft een soort van hanenkam niet een echte maar in ieder geval.. t staat echt VET mooi..

je krijgt de groeten van Roxanna..

even geen nieuws maar kzal snel weer wat laten horen..

we miss you

doegggiee

kusssziesszz

• 15 Juni 2005 - 12:11

De Mem.:

hjirre: 25 graden,
    sinne
    en ik moat in observatieverslag meitsje, hiel leuk
    mar sneon moat ik myn map inleverje op stage, dus dan hoe ik net meer te skrieuwen, alline stage rinne.
    ik wiet it, geseur om niks.
    we tinke oan dy, en sjugge ut nei mits juli
    dach faam!!!

• 16 Juni 2005 - 09:43

Hassie:

We missen je wel bij Hans Textiel uhh...het is er een dikke bende we zijn niks anders gewend en we gaan lkkr naar de concurent(zeeman)de groetjes uit Fryslan.Fam v/d Veen

• 16 Juni 2005 - 09:51

Rowwenn:

Hey wiets how are you??

ik was gister in heerenveen en sprak daar een jongen die jij kent: Rinze .. je kreeg de groeten en veel plezier daar..

nou doegg xxx Rowen

• 16 Juni 2005 - 12:17

Jacoline:

hoi Wietske,
    Gelukkig dat je het wel leuk vindt ondanks je heimwee. Femke heeft het erg druk met visites af leggen wel 30 in 1 x alleen duitsers dus haar engels gaat er niet op vooruit.
    Feestvieren kunnen ze daar ook goed is dat daar in Frankrijk ook zo? Vandaag(donderdag) nog bewolkt hier maar ze beloven het weekend mooi weer dus we wachten af.
    Ondanks het drukke werk wel lekker genieten!!
    doei

• 16 Juni 2005 - 12:20

Je M,appelle Lieve Tante Janneke:

Bonjour,

Jir een berigtsje van moi.
    Ik jer dast do t der erg leuk hast en dast der wol langer bljuwe wolst.
    Kinne se uus der nog ???
    En is de piscine ek nog freezing koud.
    Joeng wer ny t heerenveen. Even sjen as Hans ik nog wat in de aanbieding hat. Mar ja de kwaliteit hè, der ha wij nog wolles diskusjes oer.
    Hast de wietske fal alles dien, of snappe se dien humor net der.
    No de groetsjes, ik mot nou wer ny myn iten ta. we ite chili con carne.
    Salut !

• 16 Juni 2005 - 13:14

Reinou:

Ha die Wiets!!
    Leuke site! Vind t leuk om je verhaal te lezen! Ik ben alleen wel een beetje jaloers omdat je zulk mooi weer hebt! Hier ist zo nu en dan mooi weer en dan weer wat minder. :s Als je terug komt neem je dat weer maar ff met je mee okey? eerst nog veel plezier daar en k kom binnenkort wel weer ff om bij te praten via de comp! Luv ya,
    Miss ya,
    Kiss ya!