-_-_..Welkom.._-_-
Door: Wietz
Blijf op de hoogte en volg Wietske
08 Mei 2005 | Frankrijk, Parijs
Voordat ik voor 2 maand naar Frankrijk vertrek, heb ik deze weblog aangemaakt zodat iedereen (die graag wil) op de hoogte kan blijven van mijn stage als children courier in St. Jean-Plage....
Ik zal hier af en toe (als ik tijd heb) mijn verhalen plaatsen en natuurlijk is het voor mij erg leuk om hierop reacties van jullie te ontvangen!!!
Tot over 2 maanden!!
Heel veel liefs van
Wietz...
P.S.....
Jullie kunnen me natuurlijk ook altijd een kaartje een smsje of een emailtje sturen!!!
!!!!Totover twee maandjes!!!!
Vendee-France
Email: muppert@hotmail.com
Tel: 0622088928
SITE V/D Camping: www.la-yole.com
of check: http://www.eurocamp.nl/cfm/campsites/ParcOverview.cfm?ver=4&MasterCode=143
09 Mei 2005 - 18:30
Jantine:
hey Wietske!
Jij ook heel veel plezier op stage!
Maar dat zal wel lukken!
En hou ons wat op de hoogte! haha!
En rustig en voorzichtig aan!
Nou doeidoei!
Dikke tut fan mij!!! -
11 Mei 2005 - 08:53
Rowennnnnnnnnn:
haaaaaaaay wiestiej
kging ff testuh..
maaruh kzie je zondag en daar na 2 maanden niet boehoe :'(
hihi..
nja tot zondag dan maar daaggggggg
kuszzz -
12 Mei 2005 - 08:47
Lydia:
Heej Wietske!
Heel veel plezier daar in frankrijk, en mocht je het al naar je zin hebben daar en langer willen blijven, zorg je er dan wel voor dat je voor de kerst weer terug bent :P:P!!
Nou veel plezier, en Geen dingen doen die ik ook niet zou doen,
en we horen het wel hoe je het daar hebt!
Liefs Lydia en Gerwin -
12 Mei 2005 - 19:31
Brammetje:
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha -
14 Mei 2005 - 10:59
Maeiky!!!:
meid, nog één nachtje slapen!!! En denk erom dat die zenuwen niet uit elkaar knallen hahahaha, jou zo te horen.... adem diep in, adem diep uit. en je weet 't hé! ga anders ff met die ene boom links van jullie huis praten... die kan je vast kalmeren. nou genoeg gebladieblaaad. succes, ik leef met je mee, en ben errug benieuwd, hahahaha, kan ik me meteen ff voorbereiden op wat mij te wachten staat:D geinig now! Nou, veel succes, ik hoop dat je 't naar je zin krijgt daar, en dat je een leuk team hebt!!! En je weet 't heh, dat st. Jean-de-Monts moet een te gekke badplaats zijn, met mooie uitgaansgelegenheden... + die fijne zonuurtjes daar, en joggen over de boulevard;) dus maak dr wat van, we gaan je missen! tot over 20 weekjes!!!!! succes! en maak er wat van, lots of fun toegewenst, je vriendinnetje...Maeike -
15 Mei 2005 - 09:42
Maeik:
ik probeer je thuis te bellen, maar je ben steeds in gesprek:S naja, goeie reis danmaar, en have fun! Ik hoor van je aankomst etc. x -
15 Mei 2005 - 13:27
Sandra:
hey lieve wiets!
ik ga je heel erg missen die 2 maand!!hoop dat je heel erg veel plezier hebt.. geniet er van want die 2 maand gaan vast erg snel!en we houden natuurlijk contact! ik hou van je!! en tot over 2 maand. hele dikke kus en heel veel liefs sandra..
ps: je goed insmeren zodat ik van het zomer niet zo heel erg wit lijk naast jou op het strand!;-) -
17 Mei 2005 - 19:27
Femke Uit Italy!!:
hey meid heeel veel succes en sorry dat ik hier nu pas wat op kan zetten..... internet dee het eerder niet... zal aan je denken en ik hoop dat je net als ik een super tijd zal krijgen in frankrijkkk
dikke kuzz en knuffel fem.... -
18 Mei 2005 - 05:16
Joyce:
hee tietske: ik heb ze! twee dikke ronde (.)(.) ennuh, in dit geval is pijn fijn! schrijf je snel wat over je adventures? doehoei!!! -
18 Mei 2005 - 10:09
Rowen:
Heeeeey wiets..
En ben je al terecht??
of nog steeds stuck in brabant...
nog sorry voor zondag!!!
nou hoop snel wat te horen ...
kus Row -
18 Mei 2005 - 21:11
Anne En Cobie:
he Wietske heb je een goede reis gehad. En hoe is de camping en het weer
hoop snel iets te lezen over je bevindingen daar je hebt nog 8 weken te gaan dus zet h'm op veel succes daar -
19 Mei 2005 - 09:10
Jacoline:
heb je een goede reis gehad?? hopelijk is de camping en zijn de mensen daar leuk. Ik wens je heel veel succes daar in Frankrijk. doei mem van F -
19 Mei 2005 - 12:39
Wim Els En Mathijs:
he wiets
hoeist?
hast do in goeie reis han?!
ik hoopje dast do it nei dyn sin hast...
mar ferjit de fryske taal net, want ast do oer in pear wieken wer werom komst, wol ik al dyn verhalen hjerre!!
Mar dan wol wer gewoan ien 't frysk!!!
wy winskje dy hiel folle plesier ta! en hoopje dat die twa moanden net te lang duorje!!
in hiele dikke tut van
us!!! -
20 Mei 2005 - 06:50
Heit En Mem:
leave wiets
alles noch in bytsje goed?
hast al oan it strân lein?
hjir alles goed, reinwetter en kâld!!!!
we tinke oan dy en hoopje dast in te gekke tiid temjitte gjiste.
dike tút út Ychten!!!! -
20 Mei 2005 - 13:48
Mathijs Zijn Beppe Uit Echtenerbrug:
hoi wietske
ik ben nu bij elske en wens jou ook 2 hele fijne maanden toe!
hou je taai!!
groetjes van de rest -
21 Mei 2005 - 08:32
De Hond Van Rowen:
hoi wietske
hoe gaat het?
met mij niet zo goed ik heb over gegeven..
ik hoop dat je snel thuis komt om met mij te spelen want dat heb je nog nooit gedaan snik snik
daaggg xx -
21 Mei 2005 - 17:57
Maeiky:
zo, wat ben jij altijd lief voor je hond geweest zeg! petje af! en HOE IS DE CAMPING!!!!! HOE IS'T TEAM?????? EN HEB JE JE NEUSKNOPPIE D'R AL UIT MOETE HALUH;)................ BEN ZÉÉÉÉÉÉR BENIEUWD!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
23 Mei 2005 - 14:15
Pieter De Boer:
Wietsken,
Even fanut Grins, ik hoop dast it allegear wat nei dien sin hast, geniet fan it mooie waar, de see, mar geniet net te folle fon de Franse jonkjes!!
no goed, volle plezier!!
gr dien grutte broer! -
23 Mei 2005 - 15:46
Elliej:
heey WIetepetiet...
Lkkr weertje daar ??? ..
Hoop ut.. ik hoop dat je het naar je zin hebt, en ben btw ook een beetje jaloers dat jij lkkr in France zit.... wil ik ook ... maaruh als je trug bent kijk je ook maar ffkes op www.ellievandentweel.waarbenjij.nu ... hihi Renesse rullezzzz..
NOu meissy have fun daarow
en ik hoop dat je hier snel ffkes een berichje op zet .. dan wete we ffkes hoe het je vergaat .. ( en dat je niet toevallig in een sekte bent beland ;) )......... Kusjuuh -
23 Mei 2005 - 17:32
Sandra:
hey hallo wiets..
hoop dat alles goed met je gaat.! en bevalt et slapen in de tent je nog wat,of verlang je al naar je eigen bed? hier gaat alles goed, ben lekker een weekje vrij deze week, en heb geluk want het wordt mooi weer.. hey lieverd ik mis je!! en ik hou van je! we horen snel een hele dikke kus
ps:de post is hopelijk onderweg xxxxxxxxx