Walvissen tour
Door: Wiets
Blijf op de hoogte en volg Wietske
02 Oktober 2011 | Australië, Margaret River
Laat ik met de deur in huis vallen,
Als je 1,5 uur op een best wilde oceaan aan het varen bent op een boot met allemaal vreemden, terwijl je allemaal tuurt naar het grote water oppervlakte om je heen, en allemaal opzoek bent naar het zelfde: Bultrug Walvissen, en je hoort de schipper ineens schreeuwen JO DAAR ZIJN ZE.... dan kan ik alleen maar gillen van plezier...
Wat geweldig bijzonder...
Vrijdag was dit alles om precies te zijn, en ik had een geweldige dag, zo bijzonder dat er zulke grote dieren langs je boot zwemmen (2,5 meter afstand) en dat je die magische staart boven water uit ziet komen... in 1 woord WAUW!! (foto's maken was lastig, maar toch een paar ...)
Vervolgens heb ik nog een heerlijke middag gehad in Busselton (een stadje 50 km vanaf margaret river) lekker bij het strand gekeken, beetje winkeltjes bekijken lovely!!
Als je alleen reist, maak je zulke grappige dingen mee, zo zou ik van margaret river naar Busselton met de lijnbus, nu gaan er hier al maar 2 per dag, bleek dat 1 daarvan geschrapt was, maar er was een heel aardige chauffeur van een schoolbus die me heeft gebracht, zit je daar in een bus met school kinderen hahaha... en omdat ik helemaal uit nederland kwam in mijn eentje, heeft hij me ook nog even naar de haven gebracht... Aardige mensne hiero..
ook heb ik hier weer prachtige stranden bezocht, (zie foto's die zeggen genoeg)
En het wennings proces om aupair is erg moeizaam, gister heb ik een gezellige middag gehad met een duitse au-pair hier in margaret river.. erg leuk gehad... maar we waren er wel over uit, dat Margaret River buiten de stranden om, net Texas is, beetje uitgestorven dorpje achtig iets...
We zullen zien wat de tijd brengt
Vanmiddag ga ik op vakantie een week met de host familie, hopelijk wordt dat een beetje leuk..
Dikke tut,
en wederom bedankt voor de reacties!!
02 Oktober 2011 - 09:32
Lennart Boonstra:
Oew een walvistocht! Jaloers!! Wat een gave foto's. Begin nu toch wel stiekem na te denken of ik binnenkort ook niet eens naar Australië wil.. Veel plezier op je vakantie weekje! x -
02 Oktober 2011 - 10:55
Rowen:
he wiets,
khad net n heeeeeeeeel verhaal getypt en die was weg pffff..
How gehtst? khoorde dat t wennen was. Natuuuuurlijk. niemand voelt zich gelijk thuis bij n gezin dat ie niet kent, ja behalve berber hoorde ik maarja das n geval apart.. walvissentour wat coooool!!! Heb je ook al wat mensen ontmoet van je eigen leeftijd??
Vanochtend heb ik co2(met die zeemeerminnen) alleen moeten kijken:( bleggghhh!!!
Ik heb t heul druk met school stage huiswerk les geven en volgen etc. dus k kan niet altyd wat schrijven maar doe mn best!
je moet mn mam ff aanmelde op de skype!
Succes en veel pleziert met alles!! komt wel goed
xx -
02 Oktober 2011 - 11:10
Sandra:
hey meis, zo wat een mooie tocht heb jij gehad, en wat een mooie foto,s van de walvissentour supers! helemaal de moeite waard!!heerlijk om al je verslagen te ,en je bent er aardig actief mee LEUK!!
dikke tut san -
02 Oktober 2011 - 11:35
Hassie:
Ja jer der is ut blauwe wetter heerlijk!!!.Mem zei ol dat heit en ik net goed fries type my dakjes der op en za hahha mar ja ast to ut mar leze kest toch?Mem het ut frieske wudde boek der bij jer hihihih.No famke veel plecier alvast voor de komende dagen
xxxxxxx van us. -
02 Oktober 2011 - 11:38
Ulrik:
De Boer!
Dat ziet er allemaal ge-wel-dig uit zeg.
Leuk om de verhalen te lezen en fantastisch om de mooie foto's te zien Begrijpelijk dat het wennen is, is dan ook wel een compleet andere wereld daarzo.
Geniet van alles wat je meemaakt daar en watbetreft de verhalen en schitterende foto's keep m coming!!
Enjoy en have a good one ;-) -
02 Oktober 2011 - 14:07
Tonte:
No wer even een berichtje van mij, ik zit heerlijk onder de parasol buten t is jir 25 graden haha ien october.
Must erg wenne jer ik, mar ja do hest di n ier vorbereide kent en wist werst an begongst, no ff die eerste monne trog en dan ist vast wol better. En no al op vakantie mai t gezin, ik togt pas mai de kriest ? Hest n leuke keamer ? Dog k ff foto,s van de keamer en t huus ensa, dan kenne we uus wat better voorstelle werst wennest de kommende 6 maanden. No ik hoar wer op want de sinne ropt.
Hoar die taai en ast net lukt, dan komst mar wer werom, hindert niks,
doeiiiiii -
03 Oktober 2011 - 08:09
Ann Corporale:
Heeey stoer wijf!
Wat een super verhalen en wat een te gekke foto's!
Lekker genieten komende week met de family.
I luf joe!
03 Oktober 2011 - 14:04
Jeltje De Boer:
Hey Wietske,die foto''s zien er te gek uit.Het is daar vast ontzettend mooi.Ook heel bijzonder die dieren die je daar zo maar even tegenkomt.Hoop dat alles verder goed met je gaat,hou je taai en tot horens,Groetjes Jurjan en Jeltje -
03 Oktober 2011 - 18:50
A:
hoi wietske wat hest der mooie fotos opstean het is der heel oars as jir is alles goed vjirder en bist no op vakantie mei de familie ik hoop dat het leuk wurd en kenst ik goed mei de ben en do sjost sa wol een soort no tot horens tut ankie -
03 Oktober 2011 - 19:42
Willem Maat:
Wat een prachtige natuur he! Dat is wel even puur genieten tussen de whales! :)
Wat leuk dat je ook al een Duitse au-pair hebt ontmoet! Dat wennen duurt even, maar straks zit je daar helemaal goed!
NO WORRIES, BE HAPPY! :)
XXX uit het kleine kikkerlandje! -
04 Oktober 2011 - 14:07
Hansie Pansie Joyce:
Hey Wiets! Vind ik je per abuis op Facebook, zit je weer aan de andere kant van de wereld! Tof hoor. Lees ik het goed en blijf je daar een jaar?? Een heel jaar au-pairen? Heftig! Dan kun je bij terugkomst mij ook wel eens bijstaan in het hectische gezinsleven :P Geintje.
Geniet ervan meid, living the good life!
Veel liefs, ook van Salbert :D -
07 Oktober 2011 - 20:05
Karin En Rob:
Lieve Wiets, wat een gewldige mooie foto,s van die enorme zoogdieren, wij hebben ze zelfs nog nooit zo dichtbij gezien, zelfs niet in Alaska, en toen we in Zuid Afrika bij Kiki waren, waren ze net voorbij gezwommen.maar er is nog hoop, want hier in Zuid Spanje bij Tarifa kun je ze soms ook spotten. Lieverd, wat fijn dat je een andere Aupair bent tegengekomen. Wij hopen dat je een fijne week tegemoet gaat. Liefs van ons beiden
08 Oktober 2011 - 09:32
Kelly:
Wow Wiets wat een prachtige foto's, ben echt super trots op je hoe je het allemaal doet! Stoer wijf ;-)
Geef het even de tijd om te wennen, kan me goed voorstellen dat het heel anders is, misschien ook anders als je je voorgesteld had. Maar! Dat komt helemaal goed, en aan 1 of 2 leuke mensen heb je genoeg.
Nou schat, ik wacht met spanning af op the next holiday story!!
VEEL LIEFS! XOXOXO